Moottorisahaa käytettäessä on tarkeää , että turvavarusteet ovat laadukkaita ja, että niissä on vaadittava suojaus. Husqvarnan turva-asuissa käytetään ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja.


#

Husqvarna turvapusero Classic

Tyylikäs perusmalli metsätöihin. Laadukkaasta polyesteri/puuvillatwillistä valmistetussa puserossa on heijastavat logopainatukset, kaksi etutaskua ja rintatasku. Koot S-XXL


hinta 67 €
#

Husqvarna turva-avohaalari Classic

Haalarilapussa on taskullinen vetoketju, ja molemmilla sivuilla taskut. Viiltosuoja koko jalan pituudelta. Selkeä ja moderni malli on varustettu heijastavin logoin ja lahkeen takaosassa on hengittävyyttä parantavat vetoketjut. Lahkeen yläosassa mittatasku. Olkaimet on helppo kiinnittää.


hinta 118 €
#

Husqvarna Functional turvapusero

Monikäyttöinen, kevyt turvapusero metsätyökäyttöön. Materiaali laadukasta 100% mikropolyesteriä ja ranteissa Cordura vahvikkeet. Useita istuvuutta parantavia säätöominaisuuksia. Vetoketjulliset tuuletusaukot lisäävät mukavuutta ja heijastinnauhat parantavat turvallisuutta. Koot S-XXL

hinta 130 €
#

Husqvarna Functional turvahousut

Laadukkaat materiaalit ja Cordura vahvikkeet varmistavat kestävyyden. Istuvuutta voi säätää kiinnikkeillä itselleen sopivaksi. Vetoketjulliset tuuletusaukot, mittatasku, heijastinnauhat sekä vahvistetut polvet ja lahkeensuut lisäävät turvallisuutta, tehokkuutta ja käyttömukavuutta. Koot 46-62

hinta 189 €
#

Husqvarna Technical Extreme turvapusero

Suunniteltu pitkäjaksoiseen käyttöön kaikkein vaativimmissa työoloissa. Kevyet, hengittävät stretch kankaat ja muotoonommellut kyynärpäät helpottavat liikkumista. Kaarrokkeen ja alaselän tehokkaat tuuletusaukot viilentävät oloa raskaassa työssä. Kangas on huomiovärinen ja puserossa on heijastinnauhat.

hinta 325 €
#

Husqvarna Technical Extreme turvahousut

Suunniteltu kaikkein vaativimpiin metsätyöolosuhteisiin. Housujen heijastava materiaali, kevyt Stretch-kangas ja Cordura vahvikkeet varmistavat vaatteet erinomaisen suojauksen ja kestävyyden. Moderni, vartalonmyötäinen leikkaus ja säädettävä vyötärö parantavat istuvuutta ja helpottavat liikkumista. Housuissa myös Tech-Knee muotoonommellut polvet ja ilmanvaihtoaukot. Koot XS-XXL

hinta 375 €
#

Husqvarna Functional turvasaappaat

Mukavissa saappaissa on vahvistettu päälliosa, teräskuppikärki ja vahvistettu pohjan reunus. Puuvillavuori. Pohjan voi nastoittaa. Koot 37-47


hinta 99,90 €
#

Husqvarna Classic nahkaturvakengät

Kevyet, mukavat ja kulutusta hyvin kestävät kengät. Vankka rakenne tukee jalkaa ja nilkkaa. Pohjalliset voi irrottaa ja pestä. Koot 39-47

hinta 199 €
#

Oregon teräketju 95TXL056

325-56 1,3mm

hinta 13,90 €
#

Oregon 130MLBK095 terälaippa

325-13" 1,3mm

hinta 24,90 €
#

Erikoisleveä työkaluvyö

Erikoisleveä vyö tukee hyvin selkää. Voidaan varustaa monilla työkaluilla ja tarvikkeilla.

hinta 37 €
#

Takakappale

Suuressa säilytystaskussa on tilaa sidontatarpeille, varaketjulle ja kaasuttimen ruuvitaltalle. Pidin viilalle, viilanohjaimelle ja yhdistelmäavaimelle sekä kiinnikkeet mitalle.

hinta 25 €
#

Kombi kotelo

Sopii koukuille ja saksille, kiinnike mittanauhalle. Valittavana nahasta tai polyeteenistä (PE-LD) tehty kotelo.

hinta 14 €
#

Täydellinen työkaluvyöpaketti

Täydellinen työkaluvyö sisältää tukivyön, mitan, kaksi koteloa, nostokoukun ja pinotavarasakset sekä takakappaleen.

hinta 175 €
#

Husqvarna nostokoukku

Uusi entistä terävämpi koukku on tehdasteroitettu. Karkaistun teräksen uuden pintakäsittelyn ansiosta tuote on kestävä ja vähemmän altis ruostumiselle. Uudessa kädensijassa on mittamerkinnät, uusi muotoilu ja siitä saa entistä paremman otteen minkä ansiosta myös ergonomia on parantunut.Valmistettu Ruotsissa.

hinta 26 €
#

Husqvarna pinotavarasakset

Laatuterästä. Mukavasta ja leveästä muovikahvasta saa pitävän otteen. Tartunta-aukko 20 cm (8"). Kultakromaus ehkäisee ruostumista.

hinta 39 €
#

Husqvarna Classic kypäräkompletti

Metsä- ja puutarhatyöhön tarkoitettu kypärä. Kuudesta pisteestä kiinnitettävä muovinen sisäosa, jonka ympärysmitan voi säätää yhdellä kädellä. Sisäosan syvyyden voi säätää kolmeen eri tasoon. Kuulonsuojainten ergonomia on paras mahdollinen. Metallinen verkkovisiiri suojaa hyvin ja näkyvyys on hyvä.

hinta 49 €
#

Husqvarna Functional kypäräkompletti

Functional-kypärässä on paljon yksilöllistä käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia, minkä vuoksi kypärä sopii erinomaisesti mukavuutta ja ergonomiaa arvostavalle metsätyöntekijälle päivittäiseen käyttöön. Kuudesta kohdasta kiinnitettävä kankainen sisäosa varmistaa miellyttävän käytön ja pienentää päähän kohdistuvaa painetta. Varustettu uudella UltraVision-visiirillä, jonka pienemmän valohäviön ansiosta näkyvyys on erinomainen. Kuulonsuojainten ergonomia on erinomainen pitkäaikaisemmassakin käytössä.

hinta 77 €
#

Husqvarna Technical kypäräkompletti

Kevyessä ja vakaassa kuulonsuojaimin varustetussa kypärässä on uusi muotoilu. Kypärä voidaan säätää usealla tavalla parhaan yksilöllisyyden saamiseksi. Uusi, innovatiivinen ilmanvaihto pitää lämpötilan mukavana käytön ajan. Visiirin muotoilua on parannettu paremman suojaavuuden ja ennen kaikkea näkyvyyden saamiseksi eri työskentelyasennoissa. FM-radiokuulonsuojaimet ovat lisävaruste ja kypärässä on integroitu otsalampun paikka.

hinta 139 €
#

Husqvarna halkaisukirves

Halkaisukirves polttopuiden tekoon. Tarttumattomaksi käsitellyn terän kitka on pienempi ja se uppoaa hyvin puuhun. Terän geometria sopii oivallisesti keskikokoisten puiden halkaisemiseen. Painopiste on lähellä terää, minkä ansiosta paino jakautuu erinomaisesti. Optimaalisen terän ja kevyen varren yhdistelmä keskittää iskuvoiman oikein, ja puun halkaiseminen on helpompaa. Lasikuituvahvisteinen polyamidivarsi on kestävä ja vakaa. Voidaan käyttää vasaran tavoin halkaisukiiloja käytettäessä (ei teräskiilojen kanssa).


hinta 69,90 €
#

jalkineiden kuivaimet

Nopeasti kuivaavat jalkineiden kuivaimet eivät haurastuta tai koveta nahkaa/kumia. Johdon pituus 1,1 metriä, 4+4W/230V.

s.h. 32,-

tarjoushinta 29,50 €