Honda

Honda-ruohonleikkurivalikoimasta löytyy sopiva malli kaiken kokoisille viheralueille, niin pienille pihoille kuin suuriin puistoihin. Kaikissa malleissa on hiljainen ja helposti käynnistyvä moottori, turvallinen teräjarru muotoiltu terä sekä hallintalaitteet työntöaisoissa. Useimpiin saat myös biosarjan lisävarusteena.

www.honda.brandt.fi

# #

Husqvarna

Täydellisesti leikattu nurmikko vaatii aina sekä leikkaajalle että nurmikolle sopivan ruohonleikkurin, olipa kyseessä kotipiha tai suurempi viheralue. Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman koneita, joissa on eri leikkuumenetelmiä lähes kaikenlaisiin leikkuutarpeisiin. Oikea kone helpottaa työtä ja takaa hyvän leikkuutuloksen.

www.husqvarna.com

# #

Klippo

Klippo kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia ruohonleikkureita ja puutarhakoneita. Suurin osa Klippo-tuotteista myydään tänä päivänä Pohjoismaissa. Klippo on ammattikäyttöön tarkoitettujen ruohonleikkureiden markkinajohtaja, mutta sen asema on vankka myös kuluttajatuotteiden markkinoilla.

www.klippo.fi

# #

Stiga

Vuonna 1934 perustettu Stiga on alusta asti kehittänyt innovatiivisia tekniikoita ja uraa uurtavia ratkaisuja, jotka ovat näyttäneet tietä koko alalle. Tuotteiden kehitys jatkuu ja tavoitteena on helpottaa työtäsi ja antaa sinulle enemmän aikaa nauttia puutarhastasi.

www.stiga.fi

# #